Cserélődik a MOL Limo flottája, Kiák kerülnek az up!-ok helyére

Kiöregedtek a VW up!-ok, újít a MOL Limo, már megvannak az új autók!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

150 darab benzines VW up!-ot cserél a budapesti autómegosztó, a MOL Limo. A népszerű Volkswagen kisautók helyére új autók kerülnek, de most nem német modelleket választottak.


Új modellekkel, 150 darab Kia Picantóval lesz gazdagabb a MOL Limo flottája. Az új autók a régebbi, benzines Volkswagen up! modellek helyére érkeznek, első körben 40 darab autó áll forgalomba, majd fokozatosan az év végéig mind a 150 elérhető lesz a flottában. A Kia Picanto percdíja megegyezik a VW up! (és e-up!, valamint smart forfour) modellekével, vagyis a rendszeres felhasználók 990 Ft havi díj mellett, percenként 66 forintért használhatják a járműveket, míg az alkalmi felhasználók percenként 77 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást. November 5-én állnak üzembe a MOL Limo közösségi autóflottájának új tagjai, első körben 40 darab Kia Picanto. Az autók 150 nyugdíjba vonuló, régebbi benzines VW up!-ot váltanak, nem kell azonban aggódniuk azoknak sem, akik szerették a VW-eket, hiszen ezekből is marad még, illetve a Picanto modellek rendelkeznek az up! minden jó tulajdonságával, sőt még többel. A Kia 2016-ban bemutatott modellje alacsony, átlagosan 4,5 l/km fogyasztásával ideális a rövid, Budapesten belüli utakra, és kis méretének, sőt a tolatóradarjának köszönhetően a parkolás sem jelent gondot.
Hirdetés
„Idén rengeteg újdonság történt a MOL Limo háza táján, 50 elektromos smarttal bővült a flotta, és június elejétől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is eljuthatunk a közösségi autómegosztó járműveivel. Az év végéhez közeledve sincs megállás, ezúttal ugyan azonos kategóriájú autót hoztunk be a flottába, azonban kényelmi funkcióit tekintve biztos vagyok benne, hogy a felhasználók örömmel fogadják a Picantók magasabb felszereltségét és hagyományos automata váltóját” – mondta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója. Hatékonyságuk mellett a Picantók további extra funkciókkal is rendelkeznek, amelyek várhatóan hamar népszerűvé teszik az új autókat.

A fűthető első ülések és a bőrborítású, szintén fűthető kormánykerék miatt az autók ideális választásnak bizonyulnak a téli hónapokban.

A vezetési élményt tovább fokozzák az olyan kényelmi és biztonsági szolgáltatások is, mint az automatikus világításkapcsoló, a tolatóradar, a blokkolásgátló, valamint az elektronikus menetstabilizáló és a visszagurulás gátló rendszer. „A Kia Picanto tökéletes városi kisautó akár a közösségi autózáshoz, akár magántulajdonú használathoz” – mondta Nagy Norbert, a Kia Motors Hungary ügyvezető igazgatója. „Büszke vagyok arra, hogy autóinkat most még szélesebb körben ismerhetik meg a felhasználók. A járművek számtalan olyan funkcióval érkeznek, melyek biztosan hozzájárulnak a felhasználók kényelméhez és komfortérzetéhez.” A MOL Limo szolgáltatása folyamatosan fejlődik, idén jelentősen bővült a közösségi autószolgáltató flottája és kiszolgálási területe is. Mára az eredetileg 300 autóval induló Limo flottája 450 járműből áll, ezzel párhuzamosan növekedett a szolgáltatás lefedettsége is. Idén a MOL Limo a magyar autómegosztók közül egyedüliként alakított ki dedikált parkolóhelyeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.11.05. at 18:16
    Permalink

    Érdekes lenne megtudni azt is, hogy mit jelent a VW Up flotta “nyugdíjba vonulása”. Vajon mi lesz ezekkel a kocsikkal? Mennek a zúzdába vagy a HaHura? Úgy egyáltalán, mekkora futásteljesítmény után döntött úgy a szolgáltató, hogy megértek a cserére? Mivel a Picanto nem jelent számottevő változást az Uphoz képest, ezért gyaníthatóan flottakezelési okok vannak a háttérben.

Vélemény, hozzászólás?