Cuki limitált szériás Citroënek a láthatáron

Limitált szériát kínál a My Ami Buggy modellből a Citroën

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezer darab furcsa kis szerzetet gyárt még le a Citroën, ugyanis olyan nagy volt a My Ami Buggy sikere, hogy ezt még egyszer szeretnék meglovagolni.

Jövőre az első negyedév végén újabb 1000 „My Ami Buggy” készül el, mert a Citroën úgy látja van még igén a különleges kis villanyautóra, amelynek első változatából csupán 50 darab készült. Ezeket június 21-én mindössze 18 perc alatt elkapkodták! Az újabb változat nem sokban tér el az eredetitől, de azért tartogat néhány meglepetést, amelyeket majd csak a tél végén árulnak el. Az Amit egyébként minden korosztály imádja, vezetői között 14-től 94 éves korig – a függetlenedni vágyó kamaszoktól az egyszerű, biztonságos és kényelmes közlekedési eszközre vágyó időskorúakig – minden korcsoport megtalálható. Praktikus kialakítása révén kétszemélyes vagy My ami Cargo névre hallgató haszonjármű-változatában a legkülönbözőbb igényeket is képes kielégíteni. Csak néhány példa: az olaszországi Sappadában található Bladen Hotel az Amit választotta a festői Dolomitokban tett kisebb kirándulásokhoz, a szállóvendégeknek a felhőtlenül nyugodt, csendes és környezetbarát közlekedés teljesen új élményét nyújtva ezzel. Franciaországban a Somme–Sud-Ouest-beli települések közössége 13 Amival bővítette az autóparkját, amelyet megbízottjai a rászorulóknak nyújtott otthoni ápolási szolgáltatásokhoz használnak. Belgiumban pedig az idénymunka-vállalókat közvetítő cég választotta reklámautóként, illetve a jogosítvánnyal nem rendelkező munkavállalók körében környezetbarát mobilitási megoldásként.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?