Cukisággal adnák el a Geely mini-villanyautóját

A legkisebb a legfeltűnőbb: Geely Mini Panda W.T.Duck Edition

Őrült verseny megy Kínában a vásárlókért, a Geely kiskacsás különkiadással próbál vásárlókat szerezni.

A W. T. Duck nevű rajzfilmkarakter – egy sárga kiskacsa – segít a Geelynek eladni a Panda Mini nevű elektromos autóját, amely egyike a Kínában kifejezetten népszerű kétajtós, elektromos városi kiskocsiknak. A 3,07 méter hosszú apróságnak legalább három komolyabb vetélytársa is akad – a Wuling, a Cherry és a BAW is gyárt hasonló járműveket – és azoknál is gyakoriak a gyermekjátékokat idéző színkombinációk. A kiskacsa-sárga fényezés azonban még ebben a mezőnyben is elég ütősnek számít, ráadásul a kedvelt rajzfilmkarakterek a meséből több helyen is feltűnnek, kívül és belül egyaránt. Így a Geely könnyen elérheti, hogy a gyerekek ne csak a játékboltban, de az autókereskedésben is igyekezzenek rábeszélni a szülőket a vásárlásra.
Hirdetés
A Panda Mini két változatban érkezik: az alapkivitelbe 27 lóerős motor és 9,6 kWh-s akkumulátor kerül – ez 120 km-re elegendő – míg a drágább változat 17 kWh-s akkumulátorral és 41 lóerős motorral akár 200 km-t is elmehet két töltés között. A Geely minijének alapára 39 900 jüan – átszámítva kevesebb, mint 2 millió forint – de a rajzfilmfigurás változat ára 53 900 jüan, ami 2,6 millió forintnál valamivel többnek felelne meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?