Dél-Afrikában próbálgatják az új Macant

Dél-Afrika rögös útjain finomítják a friss Macant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Porsche Macan életében eljött a pillanat, hogy egy frissítőkúrán vegyen részt. Bár még álcázva, de megérkeztek az első hivatalos képek a megfiatalodott tigrisről.


Igazi sikersztori a Macan a Porsche számára. A szabadidő-autóból 2014 óta több mint 350 ezer darabot adtak el világszerte. Ám eljött a pillanat, hogy alaposan felfrissítsék a típust. Változatos körülmények között tesztelik a megfiatalodott Macant, köztük Dél-Afrika poros, kavicsos, durva felületű aszfaltútjain vagy épp kőkemény hegyvidéki hágókon át.
Hirdetés

A friss Macant július végén mutatják meg álca nélkül Kínában, azonban előzetesen néhány hivatalos fotót megmutattak a nem is annyira erősen eltakart újdonságról. A gyár képeit Leshoto környékén, készítették, ahol néhány ponton 3400 méteres tengerszint feletti magasságba is felcaplattak az autókkal.

Az álcázott autókról is kivehető, hogy óriási változásra nem kell számítani. Enyhén átrajzolták elöl a lökhárítókat és a fényszórókat, illetve ugyanezt megtették a hátsó lámpatestekkel, valamint a hátsó lökhárítóval is. A Porsche saját bevallása szerint is a legtöbb változás szemmel nem látható, ugyanis a lemezek alatt fejlesztettek sokat az autón, ezért a vezetés közben érződnek majd a módosítások.

Habár a gyár még nem erősítette meg, így csak pletyka szinten mozog az infó, de valószínűleg a Turbo modell 3,6 literes V6-os motorja 2,9 literesre csökken, ám ennek ellenére 40 lóerővel erősebb lesz. Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy a pletykákat felváltsák a hivatalos információk
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?