Divatos edzőcipőket kapott a Lexus UX!

Divatozik a Lexus UX – egyedi abroncsok a kínálatban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lexus vadonatúj szabadidő-autójához most John Elliott, az egyik legelismertebb butikdizájner tervezett lélegzetelállító abroncsokat.

Az új abroncs „Sole of the UX” névre hallgat, méghozzá egy szójátéknak köszönhetően: míg a soul jelentése lélek, addig a hasonló kiejtésű sole cipőtalpat jelent, így jött össze a kollekció játékos elnevezése.
Hirdetés

Maga az abroncs első pillantásra egyszerűnek tűnik, de mint a legtöbb esetben, itt is a részletekben rejlik a lényeg. Az abroncs felszínét helyenként duplán varrott bőr borítja, míg a lépcsőzetesen kialakított szelepsapkát a cipőfűzővégek mintájára tervezték meg.
A Lexus UX premierjén az egyedi „lábbeliken” kívül a közönség megcsodálhatta az eredeti John Elliott – NIKE Air Force 1 edzőcipőket is. A kiállított munkákat elárverezték, a bevételt pedig az Inner-City Arts javára ajánlották fel, akik a szegény, de tehetséges művészek képzését teszik lehetővé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?