Dubaj megőrült a 400 km/h-t tudó SSC Tuataráért

Tíz darab SSC Tuatara talált gazdára a Dubaji Autószalonon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Magát Jerod Shelbyt is meglepte a hatalmas és fizetőképes érdeklődés, eredetileg csak helyi disztribútort akart találni.

1350 lóerejével, 400 km/h-s végsebességgel és űrhajós formájával nem volt nehéz dolga Dubajban Jerod Shelby legújabb alkotásának, az SSC Tuatarának.
A cégalapító-tulajdonos csak terepszemlére utazott az arab országba, és remélte, hogy sikerül megbízható helyi disztribútort találni a gyorsan mutálódó gyíkfajtáról elnevezett sportkocsira. Ehelyett a válságra magasról tevő helyi milliomosok gyorsan tíz darabot rendeltek az 1,3 millió dolláros Tuatarából, így Shelby garantált 13 milliós bevétellel a zsebében utazhatott haza.
Hirdetés

Nemcsak a Tuatara kápráztatta el a Dubaji Autószalon látogatóit, a Lamborghini Aventador 14 darab azonnali vásárlót vonzott. Jó dolog érezni, hogy legalább valakik jól járnak az általunk nyögött irtózatos üzemanyagáraknak köszönhetően... Vagy azért mégsem annyira?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?