Eladó az egyik eredeti Eleanor

Nem replika, ez az egyik eredeti Eleanor, amit a filmhez építettek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Számos fantasztikus autót sorakoztatott fel a 2000-ben megjelent Tolvajtempó remake. Közülük mégis kitűnik egy, a legfontosabb Eleanor, az egyik eredeti pedig most eladó.

Eleanor, a név hallatán valószínűleg mindannyiunknak pontosan ugyanaz a kép ugrik be, egy metálszürke Shelby GT500. A 2000-ben megjelent Tolvajtempó feldolgozás legfontosabb autója, melyet Nicolas Cage az 50 ellopandó autó közül utoljára hagy. Az unikornis egy valódi gyöngyszem, mely eredetileg is fantasztikus darab, a film azonban még inkább azzá tette. Steve Stanford és az autók átalakításában híres Chip Foose alkotta meg a film kedvéért Eleanort, egészen pontosan 11 darab ugyanolyan autót, melyek közül most egy, a 7-es számú eladó. Az eredetileg is átalakított Mustang Fastback-et Foose csapata még egyedibbre, mégis eredetire varázsolta. Új lökhárítók és klasszikus felnik, egyedi fényezés, a motorja pedig a Ford Racing 5,8 literes V8-asa 400 lóerővel. Ebben az autóban is ez szerepel, egyike azon kevés példányoknak, amik igaziak, nem pedig csak külsőre hasonlítanak Eleanorra. A 11 elkészült autóból csupán háromról lehet tudni, hogy még létezik, ez az autó, a 7-es számú pedig nem is Amerikában, hanem Németországban várja új gazdáját. A ChromeCars nem adott meg árat az autóért, vélhetően megvan az az exkluzív vevőkör, amely megfelelő összeget tudna ajánlani érte.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?