Elárverezett Aston Martin Japán megsegítésére

Dr. Ulrich Bez árverésre bocsátja szolgálati autóját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Dr. Ulrich Bez, az Aston Martin vezérigazgatója a Bonhams aukcióján elárverezteti Aston Martin Rapide luxusautóját, és a pénzt Japán megsegítésére ajánlja fel.

2011. május 21-én, szombaton, a Bonhams aukcióján árverésre kerül Dr. Ulrich Bez, Aston Martin vezérigazgató személyi használatú autója. A cégvezető elmondta, a gyárnak régóta szoros kapcsolata van Japánnal, sok ügyfelük, partnerük van a téréségben, és a szigetországot sújtó természeti katasztrófa mindenkit megdöbbentett. Személy szerint is kötelességének érzi, hogy segítsen, ezért döntött kocsija jótékony célra fordítása mellett. Az F00039 alvázszámú Aston Martin Rapide jobbkormányos kivitel, a karosszéria színe Concours kék, a belső Obsidian fekete bőr, a varrásoknál Falcon szürke díszítéssel. Az üléseket elöl-hátul egyaránt lehet fűteni és szellőztetni, a hátsó utasokat pedig DVD lejátszós berendezés szórakoztatja, fejtámlába épített képernyőkkel és vezeték nélküli fejhallgatókkal. A négyajtós sportlimuzin értékesítését lebonyolító aukciósház csatlakozik az Aston Martin kezdeményezéséhez, és lemond a céget illető jutalékról, így a befolyt teljes összeget Japánnak adományozhatják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?