Életmentő abroncsok a Goodyeartől

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat autóit a Goodyear gumizza

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat autói mostantól Goodyear abroncsokon érnek célba.

Jó abroncsot leginkább a biztonság érdekében vásárolunk. A Goodyear most nem csupán az autósok és családjuk biztonságát segíti, de az életmentést is: a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkáját minőségi abroncsokkal támogatja.A solymári központú Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat tagjai folyamatosan azon dolgoznak, hogy bajbajutott embereken segítsenek. Ha kell, a jeges Dunából mentenek, vagy jól képzett mentőkutyáik segítségével bárkit előásnak a romok alól is. A sürgős esetekhez elengedhetetlen a gyors kiszállás és a biztonságos vezetés. A mentések helyszínére azonban sokszor olyan terepen kell gyorsan és biztonságban keresztüljutniuk, ahol nincs megfelelően kiépített közút. Emellett számos esetben az időjárás is nehezíti munkájukat, s csúszós, jeges vagy saras úton kell hajtaniuk. A mentőszolgálat autói éves szinten közel 100 000 kilométert tesznek meg a legkülönbözőbb időjárási és útviszonyok között, hogy életeket mentsenek, ami komoly próbára teszi járműveiket.
A Goodyear elkötelezett abban, hogy támogassa az életmentők munkáját, ezért 2014-től a szolgálat járműveinek biztonságos célba érését Goodyear abroncsok segítik.
Hirdetés
[kepallobal=330463]Az új gumikat a Goodyear-partner Premio hálózat műhelyében szerelték fel[/kepallobal] A hosszú távú együttműködés első lépcsőjeként a szolgálat bevetés-irányítási gépjárműve vált biztonságosabbá a Goodyear abroncsaival. „Nagyon hálásak vagyunk a Goodyearnek a mentőszolgálat számára biztosított Wrangler HP All Weather, Wrangler AT/SA és UltraGrip SUV abroncsokért, mert általuk bármilyen út- és időjárási viszonyhoz között célba érhetünk. Sem a sár, sem a nedves, havas utak, sem a jég sem jelenthet akadályt abban, hogy biztonságosan és időben a mentés helyszínére érkezzünk.”- mondta el Balázs László, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat elnöke.
Az abroncsok felszerelését a Goodyear magyarországi szervizpartnerének, a Premio hálózatnak a szakemberei végezték. John Pfefferkorn, a Premio hálózat magyarországi igazgatója elmondta, hogy kiemelt fontosságúnak tartják, hogy támogassák azt a nemes munkát, amit a mentőszolgálat tagjai végeznek. „Bárki kerülhet olyan helyzetbe, akár csak egy erdei kirándulás során is, hogy veszélybe kerül az élete. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat emberei sokszor a saját biztonságukat kockáztatva segítenek, amikor szükség van rá. Ha egy kicsit is hozzájárulhatunk az új abroncsokkal ahhoz, hogy mindezt biztonságosabban tehessék, akkor nagyon boldogok vagyunk.”- tette hozzá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?