Elkészült a rajongók által összeválogatott Ford Puma különkiadás

Amit a képeken láttok, az 275 000 szavazat eredménye - ez tényleg a közízlés Puma ST-je

10 napon keresztül szavazhatott, aki csak szeretett volna beleszólni: lényegében a közvélemény válogatta össze a lehetséges opciókból ezt a különkiadást. A végeredmény a Ford Puma ST Gold Edition külsejét igen vonzóvá tette, mutatjuk a részleteket.

A Fordnál nem csak az opciókat, még a nevet is a rajongókra bízták, az Instagram és a Twitter felületeken lehetett szavazni. Már akkor is tetszett a kezdeményezésük, írtunk is róla, de a végeredmény még ennél is jobban bejön. Azt is tudjuk már, hogy miből állt össze a végeredmény: 56 százalékos többség szavazott a fekete alapszínre, 74% a piros féknyergekre, szintén 74% a képeken látható versenycsíkokra, 79 százalékos, elsöprő győzelemmel pedig maradnak rajta a külső ST logók.
Hirdetés
A lemezek alatt viszont lényegében ugyanaz a Puma ST marad a közízlés faragta változat: 195 lóerővel, 320 Nm csúcsnyomatékkal és 6,7 másodperces 0-100 sprinttel várja majd a sportos crossoverre vágyókat. Marad az elsőkerékhajtás és a manuális, 6 sebességes váltó is, az opcionálisan kérhető sperrdifivel együtt. A tervek szerint a gyártás helye sem változik: limitált példányszámban, de a romániai craiovai üzemben készülne a Gold változat is, ami még idén elérhetővé válik majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?