Elkészült az első kabrió Range Rover Velar

Egy hídra volt szükség ahhoz, hogy ledobja a tetejét egy Velar

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hogy újabb kabrió SUV-t készített volna a Land Rover? Még egyszer talán nem lövik el ezt a poént, de ki tudja. Lehet, hogy megtetszik az ötlet, amit egyik feledékeny sofőrnek köszönhetnek.


Furcsa egy jószág az Evoque kabrió, tulajdonképpen nincs se vetélytársa, se értelme. Nagy, nehéz, macerás használni, sokat fogyaszt, viszont, elképesztően egyedi. A Land Rover szereti az ilyen furcsa megoldásokat, legújabb lépésük a nagyobb SUV háromajtósítása volt, de hogy Velarból kabriót is készítenének? azt azért csak nem, bár ki tudja, talán megtetszik nekik az, amit az egyik kamionosuk művelt. Sikeresen leborotválta egy vadonatúj Velar tetejét, méghozzá épp a szalonba történő kiszállítás közben.
Hirdetés

A történet szerint több kereskedéshez is vitt autókat, a pontosan megtervezett út alatt először a leghátsó autókat rakodta le az alsó szintről, majd a felső szintet le kellett volna engednie. Ez a lépés maradt ki, aminek következtében a rakomány túl magasan volt. Egy híd sebészi pontossággal kapta le a bordó Velar tetejét, valamint két további autót is megrongált. Vélhetően mindegyik autót újragyártják majd, így a leendő tulajdonosoknak még egyszer ki kell várniuk a gyártási időt, ám törés- és javításmentes autót kapnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?