Első képeken a milliomos celebek új kedvence

Bentley Continental GT Speed Convertible 2013

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kiszivárgott fotókon már látható a januári Detroiti Autószalonon bemutatkozó Continental GT Speed Convertible - Bentley kabrió még sose volt ilyen gyors.


Pár - még nem túl jó minőségű, de hivatalosnak tekinthető - kép szivárgott ki a Bentley detroiti újdonságáról, a Continental GT Speed Convertible januárban mutatkozhat be.
Hirdetés
A fotókon bizarr lilában látható luxuskabrió nyilván komoly népszerűségnek fog örvendeni a milliomos, nem feltétlen rejtőzködő életet éldegélő celebek körében, hiszen a márka eddigi legizmosabb és leggyorsabb nyitható tetejű gépéből gyűjthetik majd befelé az utca népének irigy pillantásait. A nemrég Porsche Panamera GTS-t törő, a Bentley-vel is szimpatizáló Dzsudzsák Balázsunkat szintén biztos leveszi a lábáról a W12-es, duplaturbós motor 625 lóereje és 1700-as percenkénti fordulaton 800 Nm-es nyomatéka, s hogy ez az irgalmatlan kraft 8 fokozatú ZF automata váltón át jut el persze mind a 4 kerékhez, 40:60-as osztással.
A kupé ezzel a motorral 4,2 mp alatt gyorsul 100 km/h-ra, végsebessége pedig 330 km/h, a 2,3 tonnánál is nehezebbnek ígérkező kabrió valamivel azért lassabb lesz. Gyári vegyes fogyasztása is magasabb lehet a kupé szerény 14,5 l/100 km-es értékéhez képest, na nem mintha ez bárkit érdekelne a vevőkörben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?