Élsz annyira Halálos iramban, hogy ez kelljen?

Eladó az egyik kocsi a Halálos iramban filmből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy filmsztár autó akár sokat is érhet, még akkor is, ha csak pár másodperc hírnév jutott neki. Ez a fura vontató az egyik Halálos iramban filmben szerepelt. Ha meg tudod mondani, melyikben, neked biztos kéne.


Pár másodperc hírnév is érhet elég sok pénzt, pláne, ha olyan filmben jutott szerep, amely köré valódi kultuszt sikerült építeni. Ez a Halálos iramban, ami mára inkább vált fikciós akciófilmmé, mint autós filmmé. Az első pár rész még tartalmazott annyi valós autózást, amiért valóban rajongani lehet, valahol a negyedik résznél szaladtak szét a lovak. Ez a kocsi is abban szerepelt, méghozzá a nyitójelenetben, amit meg tudtok nézni pont itt lent.
Hirdetés

Ezt a Chevy C10-es pickupot durván átalakították, de amit látunk, annak csak a fele igaz. Persze a teherautó hátsó tengely valódi, a platón lévő vontató és az azt megtartó légzsákok viszont nem használhatóak. Kamu a két hatalmas kipufogó és a 10 fokozatú teherautó kézi váltóbot. A kémények dízelmotornál még jók is lehetnek, de ebben a tuning teherautóban egy benzines V8-as dolgozik, ráadásul egy háromfokozatú automata váltón keresztül, aminek a karja ott trónol a kamu váltóbot előtt. Érdekes átalakítás, van benne fantázia és valójában nem is tűnik soknak érte az eBayen kért összeg, ami kicsit kevesebb, mint 9 millió forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.01.14. at 20:40
    Permalink

    Szerintem bőven megéri, bár kissé csalódást keltőek a kamu részletek. Meg azért nem mellékes, hogy fel lehet vágni azzal, hogy Han, vagyis Sung Kang is ült benne.

Vélemény, hozzászólás?