Eltűnt a Ferrari FF orra az M1-es autópályán

Ferrarit törtek össze az M1-esen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ritkán, de azért hazánkban is előfordul, hogy ritka, erős és nagyon drága luxusautót tör össze tulajdonosa. Most ismét egy Ferrarival bántak el, méghozzá az M1-esen.


Komoly baleset lassította ma reggel az M1-es autópálya forgalmát. Az autó, ami eddig tisztázatlan okokból a belső szalagkorlátnak csapódott ráadásul egy méregdrága olasz sportkocsi volt, egy Ferrari FF. A Blikk információi szerint senki nem sérült meg a balesetben, ám az anyagi kár jelentős. Egyelőre nem tudni, hogy más autó is megsérült-e a balesetben, a Ferrarin kívül egy videóban a leállósávon elakadásjelzővel és felnyitott motorháztetővel áll egy korai Audi A6, lehetséges, hogy nagy tempónál kellett azt kikerülnie a Ferrari sofőrének. Ráadásul hideg és ködös volt a reggel, jó eséllyel nyálkás, csúszós volt az út.
Hirdetés

A Ferrari FF az olasz sportautógyártó visszatérése volt a négyüléses, vagyis 2+2-es sportkocsik világába. Innen is az elnevezés, a Ferrari Four, bár ennek további jelentése az összkerékhajtásra is utal. Az FF jóval stabilabb és nehezebb is a kínálat többi Ferrarijánál, ám a 6,3 literes V12-es motor 660 lóerős, így képes 3,7 másodperc alatt 100-ra gyorsítani a sportkocsit. Törtek már hazánkban ritka sportkocsit, de a legemlékezetesebb talán mindig is a Váci úti LaFerrari balesete lesz, Palik Laci kommentárjával már most örökzöld.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?