Elvérzett a jávorszarvasteszten a PHEV Sportage

Ismét bebizonyosodott, hogy a nagyobb tömeg ellenség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem sikerült olyan szépen a konnektoros hibrid Kia Sportage jávorszarvastesztje, mint a korábban próbál sima benzines, pontosabban lágy hibrid benzines modellé.

Nem először jár a km77 tesztjén a Kia Sportage, hiszen néhány hónappal ezelőtt már kipróbálták vele az elkerülő manővereket. Ám korábban a benzinmotoros lágy hibrid verzió járt a bóják között, ami ráadásul szépen teljesítette is a feladatát: 77 km/h tempónál sem döntött bóját, végig jó irányítható maradt. Most azonban a konnektoros hibridet próbálták, ami már 75 km/h tempónál sem tudta bevenni rendesen a kanyarokat, miután hirtelen félrerántották a kormánykereket. Ez persze nem azt jelenti, hogy kisebb tempónál sem tudja, hiszen 71 km/h tempónál már sikerült vele a bóják között maradni. De nem véletlenül 77 km/h-nál tesztelik a spanyol szakik, hiszen jellemzően nagy tempónál történnek a hirtelen kikerülő manőverek, ha valami az autó útjába kerül. Nézzétek meg ti is, hogyan szerepelt a PHEV Sportage!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?