Elvették a jogosítványát a szándékosan szembe hajtó sofőrnek

A Pesti úton veszélyes játékot űző sofőr jogosítványát elvette a rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig egy héten belül elkapták a XVII. kerületi Pesti úton randalírozó Hyundai sofőrjét, kihallgatták, majd elvették a jogosítványát.

Szándékosan ment közel a szembe jövő autókhoz és buszokhoz, majd teljesen át is ment a szembe sávba egy Hyundai sofőrje a XVII. kerületi Pesti úton. Az eset még múlt héten történt, és a BP-i Autósok egyik olvasója küldött róla saját felvételt. A videón látható, ahogy az ezüst Hyundai szándékosan a felezővonalon közlekedik, majd később egy szembe jövő autósnak állóra kell fékeznie miatta, majd a Hyundai lehajt az egyik kis utcába. A rendőrség azonosította a sofőrt, alig egy hét alatt elkapták, közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták március 2-án. A férfi jogosítványát bevonták, és vélhetően komolyabb következményei is lesznek a veszélyes játéknak. A Police.hu közleménye szűkszavú, így nem lehet tudni, hogy a sofőr alkohol, vagy esetleg más tudatmódosító szerek befolyása alatt állt-e a történtek alatt.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?