Ettől az Alfa Romeótól eldobod az összes agyad

Olyan Alfa Romeo készült, amire alig vannak szavak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez még nem a 4C következő generációja, de akár az is lehetne. Olyan karosszériát kapott, ami a ma készülő Alfák jegyeit hordja magán, és elképesztően dögös.


Egyelőre nem hallani afelől, hogy az Alfa Romeo leváltaná a 4C-t annak utódjával, még pár évig biztosan velünk marad. Vannak viszont olyanok, akik nem bírják kivárni a holnap Alfa sportautóját, ezért inkább megépítik, ilyen a Mole Costruzione. A teljes nevén Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001-nek szólítandó jószág teljes mértékben kézzel készült, és nem létezik belőle másik, ellenben ez nem biztos, hogy sokáig így marad. Itt minden a formáról szól, teljesen átszabták a 4C külsejét.
Hirdetés

Szembetűnő, hogy a Giulia alkatrészeit használták ahhoz, hogy megépítsék az első lökhárítót, a Scudetto ugyanis kicsit nagyra sikerült. Ellenben a lámpafészkek szándékosan lettek nagyok, azok tökéletesen megidézik a Giulia fényszóróinak formáját, viszont csak egy kisebb lámpát építettek be, így a többi részén átjár a levegő. Hátul sem egyszerű, kicsit zagatós lett a far, amit megfejeltek egy klasszikus gengszterráccsal a hátsó ablakon. Bent is átszabták, amit lehet bőröztek, a műanyagokat meg kidobálták és alumíniumra cserélték.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?