Fekete lovakkal érkezik az új Mustang

Két új változattal bővíti Mustang termékpalettáját 2022-re a Ford

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

2022-re egy teljesen új Mustang változattal készül a Ford. Az amerikai gyártó a Stealth Edition nevet adta a sportautó új variánsának, de a legendás California különkiadás is elérhető lesz a GT felszereltséggel.

Tovább bővíti az egyébként sem szűkös Mustang termékpalettáját a Ford a 2022-es évre. Az új Stealth Edition piacra dobásával a gyártó egy elegánsabb vonalat próbált a Mustangok felhozatalába csempészni. AZ EcoBoost motorral szerelt autók 310 lóerős teljesítménye mellett a Stealth kiadás 19 colos, fekete színű alumínium felniket, mutatós hátsó szárnyat és többek között ledes küszöböt kínál a vásárlóknak. Külön érdekesség, hogy a Stealth Edition autóin az ikonikus embléma feketére festve tűnik fel, ezzel beleolvadva az autó összképébe, melyet a felnik mellett még kiegészítenek az átlátszó féklámpák is. A modell több színben is elérhető lesz; többek között atlasz kékben, karbon szürkében és árny feketében is.
Hirdetés
A gyártó bejelentése az új kiadás mellett a California változatra is kiterjed, mely különösen fontos pont a Mustangok életében, ugyanis az 1964-es első modell óta minden generáció kapott egy saját California kiadást. Jelen esetben az autót a méltán kedvelt 5 literes V8-as motor hajtja, és bár a jelen generáció Californiája már 2019-ben megjelent, eddig a GT csomag nélkül volt csupán elérhető. 2022-től már ehhez a modellhez is elérhető lesz, mely szintén 19 colos felniket, keményebb felfüggesztést és erőteljesebb megjelenést kínál, valamint a GT csomaghoz Brembo fékek is járnak. A California 9 színben is elérhető lesz a vásárlók számára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?