Figyelem! Ismét országos sebességmérő razzia készül

A rendőrség elárulta, hol fognak mérni a héten rendezett razzia keretein belül

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Évről-évre megrendezik a Tispol Speed Marathon elnevezésű programot, melynek keretein belül egy napon keresztül a lehető legtöbb ponton sebességet mérnek a rendőrök. Itt vannak a helyszínek!


Minden évben egyre sikeresebb a rendőrség Tispol Speed Marathon névre keresztelt, nemzetközi kezdeményezés alapján indult országos sebességmérő razziája. Az ideit épp a héten rendezik szerda és csütörtök között. A rendezvény lényege, hogy a lehető legtöbb mérőeszközt bevessék az utakon ebben az egy napban, méghozzá ott, ahol az állampolgárok fontosnak tartják, vagyis minden évben lehet ötleteket küldeni a rendőrségnek, így valamilyen szinten mi is alakíthatjuk a sebességmérés pontjait.
Hirdetés

A razzia lényege, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul, vagyis a rendőrség nem csak azt árulja el részletesen, melyik utcán és hol fog sebességmérést végezni, de azt is, hogy pontosan mikor. Az idei pontos listát, megyékre lebontva a police.hu-n találja meg mindenki. A pontos tájékoztatás ellenére évről-évre több ezer gyorshajtást regisztrál a rendőrség a Tispol akció napjának idején, pedig minden autósnak csak annyi lenne a dolga, hogy tájékozódik, és persze betartja a sebességhatárokat, általában is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?