Figyelem MX-5 tulajok! Új NA alkatrészek érhetőek el Európában

A Mazda Japán és Amerika után Európára is kibővíti az MX-5 NA-hoz elérhető alkatrészeket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jelenlegi technológiával és új anyagokból készít eredeti alkatrészeket a Mazda a legelső MX-5-höz. Az új alkatrészek ezen túl Európában is elérhetőek lesznek.

Jelentős projektet bővített most a Mazda, Japán után Amerikában is elérhetővé tette az eredeti MX-5 Restoration Part projekt keretein belül készülő teljesen új alkatrészeket. Most még tovább bővítették a területet, Európában is elérhetővé válnak az újra készülő MX-5 NA pótalkatrészek. A japán roadster jelentős méretű rajongótáborral büszkélkedhet és számtalan klubbal, melyek jó részét a Mazda alaposan kikérdezte, hogy pontosan milyen alkatrészekre is lenne szükségük az NA tulajdonosoknak. Ez alapján állították össze az Európában elérhető alkatrészek számát, 156 féle érhető el jobbkormányoshoz, és 117 féle a balkormányos kivitelekhez. Az első és legfontosabb, hogy komplett vászontetőt is kínál a gyártó olyan hátsó plexi ablakkal, amilyen az eredetin is szerepelt. Emellett az eredeti Enkei felni alapján is készül új szett az eredetivel tökéletesen megegyező külsővel, de a legmodernebb technológiával és a lehető legkönnyebb, de legtartósabb ötvözetből. Beltéri burkolatok, apróbb elemek is készülnek szintén új technológiával tartósabb anyagból, de a legkisebb csavar, alátét és patent is megtalálható a katalógusban. Az eredeti alkatrészekkel tökéletesen megegyező új elemek pontosan fognak illeszkedni a helyükre, erről a Mazda kezeskedik. Azt ígérik, anyagban és kidolgozásban az eredetit is meghazudtoló minőségű alkatrészekkel tudják kiszolgálni az MX-5 fanatikusokat.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?