Figyelemfelkeltő, az biztos, de vajon szép is az új Holden HSV?

Csúnya ügy: Holden HSV

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy tuning autónál az a lényeg, hogy mindenki felfigyeljen rá. De nem minden áron, ahogy az új Holden HSV bizonyítja.


Amíg Vauxhall VXR8-ként Angliában elérhető volt, mindenki dicsérte a Holden V8-as motorral szerelt autójának vezethetőségét. Persze, volt nála jobb, de senki nem tudott egyszerre olyan sportos és jól használható lenni, mint az Ausztráliában gyártott limuzin. Az Egyesült Államokban hamarosan úja forgalmazni kezdik, a márka megszűnés miatt eltűnt Pontiac G8 helyett Chevrolet Caprice rendőrautóként fogják majd a hivatalos szervek vásárolni, márpedig a bűnüldözők a tengerentúlon használni is szokták az autóikat valódi bűnüldözésre, azaz nagyon fontos szempont a jó vezethetőség.

A Holden Commodore tehát rendben van, ezért nem nagyon érti senki sem, miért kellett a 2011-es modellt ilyen ronda spoilerekkel ellátnia a Holden Special Vehicles (HSV) részlegnek. Két nagy újdonsága van az autónak, az érintőképernyős navigáció immár menetdinamikai adatokat is meg tud jeleníteni, valamint a környezetvédők sem szapulhatják már olyan hangosan a benzinzabáló V8-as szörnyeteget, mint korábban, mert gyárilag autógázzal is lehet kérni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?