Frankfurt 2011: dögös az új Hyundai i30

Megérkezett és kívánatos a Hyundai i30 második kiadása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megjelenés, beltéri minőség és felszereltség szempontjából is túltesz elődjén a második generáció.

Ahogy már korábban is beharangoztuk, a korábbinál izgalmasabb formában újította meg alsóközép-kategóriás, i30 modelljét a Hyundai. Az új forma részleteivel, belső kidolgozásával egyenesen prémium-irányba fordította az első generációjával inkább ésszerűsége miatt kedvelt kompaktot.
Az i40 nyomán átalakított orr-rész alapvetően meghatározza új i30 karakterét, amit az új fényszórók, az üvegfelületek, a hátsó lámpák és az oldalán hullámosan végigfutó övonalak is erősítenek.

Háromféle benzines és háromféle dízelmotorral kerül piacra jövő év elején 89 és 133 lóerő közötti teljesítményszinteken, az i30 Blue 126 lóerős, 100 g/km alatti CO2-kibocsátású 1,6 literes dízellel érkezik. Gazdagabb a felszereltség, már a középső szinteken esélyes, hogy például kétzónás automata klímát és panoráma napfénytetőt adnak alapáron az autóhoz. Mint már jeleztük, sportváltozat nem lesz, de háromajtós és az elődmodellből sikeres cw kombiverzió megjelenése több mint valószínű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?