Frissül a Škoda Octavia, mutatjuk az első skicceket!

A február közepi hivatalos bemutató előtt megvillantotta a Škoda a ráncfelvarrott Octaviát

Az életciklusa közepéhez ért a Škoda Octavia, így a kombi és a szedán kivitel is frissül, a márka pedig még az autó leleplezése előtt megvillantotta az újdonságok skiccét.

A cseh márka szerelmesei idén Valentin napon már biztosan kapnak valami ajándékot, hiszen a Škoda ekkor fogja leleplezni az Octavia ráncfelvarrott változatát. Kedvcsináló gyanánt egyelőre csak skicceket tettek közzé, ám már ezeken is akadnak érdekes részletek.
Hirdetés
A közzétett felvételek alapján az Octavia nappali menetfényét alaposan átszabták, és már a következő generációs LED-Matrix fényszórókat fogják a gyártás során alkalmazni. Hátul is megújulnak a lámpák, amelyek kicsit az Audi A4-re hajaznak a skicceken, persze a végleges változat ettől még eltérhet. A Skoda az RS kivitel rajzát is megvillantotta, ezen szintén kivehető az átrajzolt nappali menetfény, illetve a felvételen a hűtőmaszk mellett a felnin is feltűnik az RS jelölés, ám azt nem tudni, hogy ez csak egy utalás akar lenni, vagy tényleg felkerül a végleges verzióra is.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?