Gázolajt égethet a szupererős BMW X6 M

Dízelmotort kap a BMW X6 M?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legvalószínűbb, hogy a háromturbós új dízelmotorral felszerelt X6-os rohangál az elmosódott képeken.


A BMW kiadott egy rövidfilmet, a képsorok az ilyen videóktól megszokott módon magukkal ragadóak, de egy kis homállyal gondoskodnak arról, hogy a fejünket is vakarjuk megtekintésük után.
A videón többször is felvillanó farrész alapján egyértelmű, hogy az X6 kupé-terepjáró M divízió által átdolgozott változatáról van szó, de a típusjelzés hosszabb a megszokottnál, és nem is mutatják rendesen, úgyhogy csak találgathatjuk, hogy mit is látunk. A legvalószínűbb megfejtés, hogy egy rettenetes teljesítményű és még borzasztóbb nyomatékú dízelmotoros X6 M suhan a filmben, a bajorok ugyanis a Nürburgringen már többször látták ennek prototípusát körözgetni. Egyesek azt is tudni vélik, hogy a gázolajos motor már a korábban beígért háromturbós család egyik tagja, de a hivatalos bejelentésig ezt az értesülést ne vegyük készpénznek.
Hirdetés
Ha igaz a feltevés, akkor jó esély van rá, hogy a januári Detroiti Autószalonon lerántják a leplet a lendületes dízelszörnyről.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 07:15
    Permalink

    Az X6 3-turbos motorja nem megbízható kollégám már 2-szer cserélt turbót 70000 km.van a kocsiba és egy motorvezérlőt is 1-tulajos garantált km.Nem ajánlom senkinek.

Vélemény, hozzászólás?