Genf 2012: Sportosabb orral a Chevrolet Cruze

Genfi Autószalon: teljes palettájával megújul a Chevrolet Cruze

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak kombiváltozatot, modellfrissítést is kap az itthon legnépszerűbbnek számító alsó-középkategóriás Chevrolet.

A hónap elején közreadott Cruze SW fotó után most szemből is megmutatták a Cruze új változatát. Jól látható, hogy a puttonyos verzió az eddigieknél sportosabb frontot kap, s a gyártó azt is megerősítette, hogy ez az új orrkialakítás nem csak a kombi kiváltsága lesz, azaz megújul a 2008-ban érkezett, tavaly ötajtóssal bővült kínálatú sorozat.
A frissítés leglátványosabb része a ma kötelező formai elemnek számító hókotrós lökhárító-kialakítás, újak a ködfényszórók, illetve fészkeik is, a dízelkínálat 1,7 literes, 130 lóerős, stop-start elektronikás, 119 g/km szén-dioxid kibocsátású verzióval bővül, s a benzinesek köre is kiegészül - 6 fokozatú manuális váltós, 140 lóerős, turbós 1,4-essel.
Beltéri fotó egyelőre nincs, a középkonzol biztosan megújul, ugyanis debütál a My Link elnevezésű, Bluetooth-kapcsolatos, okostelefon-kezelőfelületként is szolgáló 7 colos érintőképernyő, melyen a rácsatolt telefon összes funkciója (navigáció, internet, stb.) és tolatókamera képe is megjelenhet. A CD-olvasó nélkül, de USB-csatlakozóval adott információs rendszer vélhetően a felhajtható képernyő mögötti (az Orlandóból és a Malibuból ismert) tárolót is beveti majd, a régi vágású vásárlók pedig a jövőben is kérhetik majd "optikaikorong-olvasóval" és gyári navigációval a sorozatot.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?