Golf, Polo, Bogár és sok egyéb Volkswagen újfent bulit csinál

Jegyezd fel: szeptemberben ismét Volkswagen Találkozó a Hungaroringen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szeptember 19-én újból Volkswagenek ezrei lepik el a Hungaroringet, az autós élménynapra persze bármilyen autóval lehet érkezni.


Négy évvel ezelőtt szervezett először Golf-találkozót a Hungaroringen a hazai vezérképviselet, a rendezvény sikerének köszönhetően pedig egy évvel később is megismételték az eseményt. Ezt követően a többi Volkswagen modell rajongói is komoly érdeklődést mutattak a találkozó iránt, így tavaly - az érintett klubok szervezésében - már a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado modellek is külön-külön összejövetelt tartottak a helyszínen. Összességében tehát idén szeptember 19-én a negyedik márkatalálkozót szervezi a Volkswagen, a helyszín változatlan marad. Miként az már hagyomány, a számtalan izgalmas hazai autó mellett gyári különlegességek is várják az érdeklődőket, és ezúttal is lesznek a hazánkban itt bemutatkozó új modellek. A vadonatúj Touran mellett az új Transportert és az új Caddyt is itt láthatja majd először a nagyközönség hazánkban, de emellett egyedi, a gyárból érkező izgalmas járművek is emelik a rendezvény fényét.
A belépőjegy a negyedik VW összejövetelre 400 forintba kerül, és idén is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos 100 forintért egy kabrió IV-es Golfot vihet haza. A program évről-évre növekvő népszerűségnek köszönhetően újabb típusok fanatikusai is randevúznak az idei Volkswagen-találkozón: immáron a Polo, a Jetta, a Bora és a Vento tulajdonosoknak is lesz külön szekciója a rendezvényterületen. A Paddock rész ezúttal is kizárólag a Golfok generációé: az előzetesen regisztrálók közül zsűri választja ki az erre legalkalmasabb, legszebb 300 járművet. Sok idő nincs már a jelentkezésre, ugyanis az ide pályázók a www.golftalalkozo.hu oldalon augusztus 23-ig tudják pár képpel és rövid szöveges leírással regisztrálni autójukat. A szavazás eredményről pedig szeptember első hetében, e-mailben értesítik őket a szervezők. A Transporterrel érkezők a versenypálya területén kialakított Hippifaluban parkolhatnak, s a vállalkozó kedvű látogatók, amennyiben előre regisztrálnak, akár ott is tölthetik az éjszakájukat sátorban vagy saját autójuk fedélzetén.
Hirdetés

Az autókon túl idén is számtalan egyéb remek program várja az érdeklődőket, így a férfiak mellett a hölgyek és a gyermekek is garantáltan jól szórakozhatnak. Hogy ez valóban így van, azt az alábbi, a tavalyi találkozóról készült videó, meg persze a komoly képgaléria mutatja. A kilátogatók természetesen nem csak Volkswagennel érkezhetnek a Ringre, autómárkától és típustól függetlenül mindenkit örömmel várnak a szervezők. A részletes programterv ismertetése később várható, annyit már most elárulhatunk, hogy használtautó-börze is lesz, amihez természetesen a piac legjelentősebb felülete, a Használtautó.hu lesz a Volkswagen Találkozó partnere.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?