Grafikán képzelték el a BMW M2 CSL-t

Tovább vadulhat az M2, CSL-ként még inkább kéne

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagyobb terpesz, komolyabb aerodinamika és M-es csíkok jellemezhetik az M2 CSL-t. Már ha érkezik. Addig is szép grafikákkal álmodozhatunk.


Csak egy dolog van, ami még az M betű hallatán is jobban megdobogtatja a BMW rajongók szívét, ez pedig a CSL. A betűkombináció, amit oly kevés, de annál vadabb bajor modell kapott meg, és amit az M2 egy különleges szériája is hamarosan örökölhet, legalábbis a pletykák szerint. Mindez elég volt Monholo Oumar francia grafikusnak, hogy ne csak elképzelje, de meg is alkossa, milyen lehet majd a még tovább húzott BMW M2. Az elképzelése valahol a BMW 3.0 CSL Hommage és a 2002 Hommage koncepciók között található félúton, de mindenképp őrülten kívánatos.
Hirdetés

A virtuális tuning még nagyobb szélesítést, agresszívabb lökhárítókat és a 3.0 CSL Hommage szárnyát kapta. Gyakran tűnik elő a szénszálas borítás és az M-es csíkok is kifejezetten hatásosak. A grafikus még az utasteret is átalakította, amit az M4 GTS ihlethetett, hiszen hasonló kagylóüléseket, 5 pontos biztonsági övet és arany színű bukóketrecet kapott. Az arany szín a kormányon is visszaköszön, ami félig alcantara borításban díszeleg. Külön jópofaság, hogy a kilincseket vörös ajtóbehúzó váltotta. Hogy mikorra várhatjuk és egyáltalán valóság lesz-e az M2 CSL-ből az egyelőre kérdés, hivatalosan még nem hagyták jóvá. Ha el is készül, ennél visszafogottabb külsőt várhatunk, sajnos vagy nem sajnos.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 20:21
    Permalink

    A CSL hommage-ból hoztak egyet M festéssel a Brüsszeli szalonra ([url]http://autossagok.blog.hu/2017/01/14/95_brusszeli_autoszalon#gallery-1484423734_1[/url]), veszettül jól nézett ki…

    Ahhoz képest ez a kocsi egy ma született bárány 🙂

Vélemény, hozzászólás?