Ha nem is lesz túl erős, legalább dögös: az Irmscher Astra

Az Irmscher megmutatta 2016-os terveit az új Astrával

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha Opel-tuning, akkor Irmscher. A német vállalkozás tradicionális Opel-tuner, így nem várt sokat az új Astra feldíszítésével sem.


Az Irmscher egy kép és pár provizórikus adat erejéig már most bepillantást engedett a nemrég kipróbált új Opel Astrához kínált tuningcsomagjába. Már megvannak a tervek 2016-ra, röviden: ültetés, nagy felnik, pár egyedi részlet, ütős dekor és néhány kósza pluszlóerő. Az Irmschernél szokásos egyedi hűtőmaszkra lehet kérni rozsdamentes acél vagy karbonszálas műanyag betéteket is, de lesz gyorsítócsík és nem maradnak el az egyedi felnik sem. A kerekek méretben egyébként az egész józan 16 colostól a kevésbé kátyúbarát 19 colosig mehetnek el.
Hirdetés

Ezekhez párosítva lehet kérni ültetett sportfutóművet, akár 3 centis hasmagasság-csökkentéssel. Az Irmscher gondol a benzines és a dízel Astrák tulajdonosaira is, így mindkét motorfajtához elérhető lesz a teljesítménynövelés. A végleges adatok még titkosak, de változattól függően nagyjából plusz 30 lóerőt fog kiadni a sportkipufogó és az átírt vezérlőelektronika. Akinek bejön ez a stílus, az él-hal érte, akinek nem, az meg nagyon ízléstelennek tartja, de ez már csak így megy, mióta világ a világ.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?