Használt Lexusok korlátlan garanciával

Lexus kilométer korlátozás nélküli garancia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Használt autóihoz is bátran kínál garanciát a Lexus, ezzel a lehető a legjobban győzi meg vásárlóit autói megbízhatóságáról.


Érdekes hírt kaptunk a Lexus németországi vezérképviseletétől, elsőként a Lexus Select, bevizsgált használt autóinál jelenik meg a márka új garancia-kiterjesztése, mellyel akár 8 éves korig és 1 millió kilométerig vásárolható garancia. A többlet jótállás feltétele, hogy azt 5 évnél fiatalabb és a szerződéskötéskor 160 000 kilométernél kevesebbet futott példányhoz vásárolják meg, mivel legfeljebb 3 éves csomag választható, a német Lexusok akár 8 évig/1 millió kilométerig garanciálisak lehetnek.
Itthon az 1 millió kilométeres jótállás meredeknek tűnik, de lényegében azonos garanciahosszabbítás vásárolható a Lexus hazai márkaszervizeiben is Lexus Extra Garancia néven, a hét évnél fiatalabb, 160 ezer kilométernél kevesebbet futott modellekhez akár két év, kilométer korlátozás nélküli garancia is kérhető, 98 600 forintért. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy ingyenes állapotfelmérésre bejelentkezni a Lexus valamely márkaszervizében és már köthető is a váratlan kiadásokat megspóroló garancia, mely egy használt autót is rizikómentessé tesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?