Hatalmas változást ígér az Apple

Újabb utalások az iCarra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Apple Kaliforniában vélekedett az autós világ jövőjét illetően. Vajon piacképes lehet majd az iCar?


Az Apple ügyvezető igazgatója, Tim Cook néhány újabb információval szolgált a cég régóta tervezgetett autójával kapcsolatban, aminek a pletykák szerint frappánsan iCar lesz a neve. A kaliforniai WSJD Live eseményen tett beszédjében Cook elmondta, hogy hatalmas változások előtt áll az autóipar. Bár azt nem erősítette meg, hogy a cég valóban dolgozik egy autón, de a következőképpen vélekedett az autókról: „Amikor ránézek egy autóra, azt látom, hogy a szoftver egyre fontosabb része a jövő autójának.” A vezető kiemelte az önjáróautó-technológia fontosságát, és hozzátette, hogy mennyire fontos a benzintől és a dízeltől az elektromosság felé tartani a gépjárművek világában. Ez persze nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a legutóbbi jelentések szerint az iCar egy elektromos autó lesz, félig önjáró rendszerrel.
Hirdetés
Cook azzal reagált az Apple terveit illető kritikákra, hogy kiemelte: a cég már letette védjegyét az autós világban az Apple CarPlay technológiával.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?