Ház méretű SUV-t mutogat a Rolls-Royce

Project Cullinan néven fut a Rolls-Royce SUV fejlesztése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fotókat mutatott készülő hatalmas SUV-járól a Rolls-Royce. Most már biztos, hogy a luxusautó-gyártó hamarosan piacra dobja első szabadidő-autóját.


Sokáig kitartottak, de azt már nem nézhették tétlenül, hogy a Bentley is beszállt az SUV bizniszbe, ráadásul a Bentayga eladásai egyre csak nőnek. Lépni fog a Rolls-Royce, készül első SUV-juk, amiről már fotókat is közöltek. Nevét egyelőre nem árulták el, annyit lehet csak tudni, hogy Project Cullinan néven fut a fejlesztés, elképzelhető, hogy a kész autó is ezt a nevet kapja majd. Összesen két fotót közöltek az álcázott autóról, az már látszik, hogy formavilágában erősen ütni fog a Phantom luxusszedánra.
Hirdetés
Valószínűleg méretei sem lesznek sokkal másabbak, igazi óriás lehet belőle. Nemhogy az első SUV, de az első összkerékhajtású modell lesz a Rolls-Royce történetében. Egyelőre sokat nem mutattak, viszont a lökhárítóban lévő radar érzékelője sokat elárul arról, amit gyanítani is lehet. Mégpedig, hogy a lehető legtöbb vezetéstámogató rendszerrel felvértezik. Alapjai teljesen újak, a friss fejlesztésű alumínium padlólemez ráadásul a következő generációs Rolls-Royce-ok alapjául is szolgál majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 23:39
    Permalink

    nem kell Columbo-nak lenni, ahhoz, hogy ha a tulja béemvé X7-et ígér, akkor a luxus márkájuknál is piacra dobnak egy SUV-ot , mint ahogy az audi a bentlit …

Vélemény, hozzászólás?