Hé, Pajti! Eladó egy K.I.T.T., ráadásul itthon!

Olyan autó került fel a Használtautó.hu-ra, amit gyerekként a tévé előtt ülve bámultál

Elkapkodott kijelentés, hogy csak gyerekként, sokan még felnőtt fejjel is levegőt visszafojtva nézzük K.I.T.T. és Michael Knight kalandjait. Egy elég jó replika lehet most a tiéd is.

Repülő DeLorean? Tengeralattjáró Lotus? Beszélő Pontiac? Sokunk fiatalságát jelenti ez a pár filmes autó és még egy halom további, amire egyrészt jó visszagondolni, másrészt bármelyikünk szívesen parkoltatná a garázsában. Aki elég bevállalós, annak meg is adatik, persze az igazán jó másolatokhoz, pláne egy eredetihez, a megfelelő tőke a legfontosabb. Michael Knight és beszélő autójának kalandjait a mai napig tátott szájjal vagyunk képesek végignézni a maga egyszerű, néhol nagyon olcsó trükkfelvételeivel, ezek magukban hordoznak egyfajta varázst, amitől a komoly sztorikat körbeölelő autós jelenetek felejthetetlenné váltak. Egy K.I.T.T., vagyis egy fekete Pontiac Firebird nem elérhetetlen, az átalakítás persze precizitást követel. Ha nem vergődnél végig ezen a hosszú folyamaton, akkor neked szól az a hirdetés, amely nemrég került fel a Használtautó.hu-ra.
Hirdetés
Egy K.I.T.T.-et árulnak, legalábbis, ami egészen úgy néz ki. A Firebird megkapta az egyedi lökhárítókat, elöl a piros futófénnyel, hátul besötétítették a lámpasort, fekete dísztárcsás felniket húztak rá, és az egész autót olyan tükörfényű feketére fényezték, mint amilyen a sorozatban is szerepelt. Az átalakítás nem teljes, mert belül teljesen gyári, ugyanakkor ez nem feltétlenül lehet baj, mivel az autó használhatósága ezzel változatlan. A leírás alapján a tulaj rengetegszer kaphatta meg a szokásos kérdéseket, amiket valószínűleg csillogó szemű gyerekek, meg persze apukák tehettek fel, valószínűleg mi is elsütnénk, hogy tud-e beszélni. Semmi ilyesmire nem képes, de tökéletes műszaki állapotban van, 2,8-as V6-os motorja van egyedi kipufogórendszerrel, és külsőre pont úgy néz ki, mint K.I.T.T., ami az egyébként a nem túlzott átalakítás ellenére is pontosan felismerhetővé teszi messziről. A hobbiautóként tartott Firebirdért 4,5 millió forintot kérnek, ami egy jó állapotú eredeti esetén sem lenne túl nagy összeg. Így, hogy tökéletesen olyannak mutatkozik, mint a sorozatsztár, egészen kedvező ajánlatnak tűnik.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?