Hibrid Toyota Yarist is vihetsz a MOL Limo flottából

Az ügyfelek visszajelzéseire reagálva februártól új modellel bővül a MOL Limo kínálata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Magyarország legnépszerűbb kisautója, a Toyota Yaris is része lett a MOL Limo választékának. Ráadásul hibrid hajtáslánccal.

Február végén már 100 hibrid Yaris lesz elérhető a MOL Limo flottájában

Februárban új családtag érkezett a MOL Limo flottájába: a népszerű Toyota Yaris Hybriddel sokak kívánságát váltja valóra a közösségi autómegosztó. Külső méreteit tekintve kisautó könnyen helyet talál magának a városi forgalomban és parkolni is egyszerű vele, belül viszont sokkal inkább kompakt méretű, öt teljes értékű üléssel. A tapasztalatok szerint ezeket a tulajdonságokat különösen a női felhasználók és a városban vezetők értékelik nagyra. Ugyanakkor a Yaris Hybrid a hosszabb távú utakra is tökéletes megoldást kínál: a térkínálata révén a vezetőn túl akár négy utas számára is kényelmes utazást biztosít, és a kellő dinamizmusa mellett az autópályás közlekedést támogató kényelmi funkciók is megvannak benne. Ráadásul országos autópálya-matrica is jár hozzá, így a matricavásárlás költség- és időszükséglete is megspórolható vele.

CVT automatikus sebességváltóval bárki könnyedén vezetheti

Az első 25 Yaris Hybrid már most elérhető a MOL Limo flottájában, a hónap végére pedig 100 környezetkímélő Yaris áll majd az ügyfelek rendelkezésére. „Az innováció és a környezeti értékek iránt elkötelezett márkaként örömmel tölt el minket, hogy a MOL Limo választása a Toyota Yaris Hybridre esett. Biztosak vagyunk benne, hogy az európai piacon kiemelten népszerű típus azon a komplex felhasználási területen is bizonyítja majd sokoldalú képességeit, amit a közösségi autózás jelent” – mondta el László Richárd a Toyota Central Europe Magyarországért felelős igazgatója.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?