Hivatalos: jön a manuális váltós Toyota Supra!

Meghallgatta a Toyota a rajongók kérését

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy hónappal ezelőtt még csak pletykaszinten emlegették a kézi váltós Suprákat, most azonban a japánok már azt is felfedték, miképpen lehet majd megkülönböztetni az automata és manuális váltóval szerelt autókat.

Évek óta tartó spekulálás és találgatás után a Toyota megerősítette, hogy a GR Supra hamarosan manuális váltóval is elérhetővé válik. Egyelőre csupán a pedálsort mutatták meg a japánok, illetve annyit árultak el, hogy a kézi váltóval érkező autók hátulján a Supra feliratot piros színnel pingálják fel az autóra, így könnyedén megkülönböztethető lesz a két variáns egymástól. A korábbi híresztelésekkel összhangban április 28-án leplezhetik le hivatalosan a kézi váltós Suprát.
Hirdetés
A Toyota a japán belpiacra már egy limitált szériát is kitalált a bejelentés megünneplésére Matte White Edition fantázianéven, mely természetesen az autó fényezésére utal. Jelenlegi információink szerint azonban a kézi váltós Supra nem csak Japánban, hanem az egész világon elérhető lesz, és elvileg nem is kell mélyebben a pénztárcába nyúlnunk, mintha egy automata Suprát vásárolnánk.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?