Idén Dodge Challengerrel jön a Mikulás!

Egy Hellcat segít a Mikulásnak az ajándékok kiszórásában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Humoros reklámokkal készült az ünnepeket megelőző vásárlási lázra a Dodge és a Chrysler.


Már a karácsonyra készül a Dodge és a Chrysler, ugyanis a legújabb TV-reklámjaikban a Mikulás és a fenyőfás ünnep szerepel. Nem véletlen, hiszen a karácsonyi vásárlási lázat hagyományosan a Fekete Péntek során is próbálják meglovagolni, amelyre még novemberben sor kerül. A Dodge alkotásában a Mikulást egy pankrátor, Bill Goldberg alakítja, aki a szánt egy Challenger Hellcat modellre cseréli. Érdemes megfigyelni, hogy milyen logóra változtatták a Hellcat emblémát!
Hirdetés

A Challenger mellett persze feltűnnek a Dodge kínálatának más, izmos modelljei is a fehér szakállas jótevő garázsában, ám a lényeg tényleg a Challenger SRT Hellcat Redeye, amelynek 6,2 literes, V8-as motorjából 797 lóerőt csikartak ki, 957 Nm forgatónyomaték mellett! Így nem okoz neki gondot a 3,4 másodperces százra gyorsulás és a 326 km/h végsebesség elérése sem. Vajon ez elég, hogy mindenkihez eljussanak az ajándékok?

Érdemes megnézni a Chrysler Pacifica S reklámvideóját is, mert Kathryn Hahn itt is odateszi magát és a humorát. A többek között a Rossz anyák című filmből ismerős színésznő már több Chrysler reklámban is szerepelt, érdemes rákeresni, mert szinte mindegyiken jót lehet kacagni.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?