Így bontja le a szalagkorlátot egy Mustang Shelby

Tovább szedi áldozatait a Nordschleife

A vezető sérülés nélkül megúszta az alulkormányzottságról szóló leckét, a Shelby GT350 viszont már kevésbé volt szerencsés.

Nem adta ki szegény Mustang tulajdonosnak az egyik kanyar a legendás Zöld Pokolban. Ám nem is akármilyen Mustangról van szó, hiszen egy Shelby GT350-et sikerült a szalagkorlátra kenni. És nem is akármelyik kanyarban. A Brünnchen szekció ugyanis az egyik „legkényesebb” pontja a hosszú pályának. Ha elkezdenénk összeszámolni a baleseteket, szinte biztos, hogy ez az egyik rész, ahol a legtöbben eldobják a vasat.
Hirdetés
A Shelby GT350 vezetője pedig látszólag egy tipikus hibát vétett. Alábecsülte az alulkormányzottságot, illetve rosszul lőtte be a sebességet, a fűről pedig már nincs visszaút, ha ennyire kicsi a bukótér. Az 533 lóerős masina egyébként nem sérült annyira csúnyán (mint amennyire sérülhetett volna), viszont a szalagkorlátot széthasogatta, így a pálya karbantartóinak is munkát adott. Nézzétek meg az esetet az alábbi videón!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?