Így fog együttműködni a Suzuki és a Toyota

Suzuki-Toyota együttműködés: egy alapos közös vizsgálattal indítanak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A két japán gyártó, a Suzuki és a Toyota a környezetvédelem, a biztonság és az informatika, de leginkább a beszállítók terén kíván együttműködni.


Nagyobb tételben olcsóbb a vásárlás - ezt az alapvetés kívánja kihasználni a Suzuki és a Toyota. Tavaly októberben jelentették be együttműködésüket, hogy kölcsönösen feltérképezik együttműködési, üzleti partnerségi lehetőségeiket. A két vállalat az azóta eltelt időben a tisztességes, szabad verseny fenntartását szem előtt tartva megosztotta egymással tapasztalatait, és részletes tárgyalásokat folytattak az együttműködés lehetséges területeire vonatkozóan. A mostani megállapodás szerint a két cég partnerségük első lépéseként közös vizsgálatokat kezdeményez környezetvédelmi, biztonsági és információs technológiák, valamint a termékek és az alkatrészek közös beszerzése területén.
Hirdetés

A fenti sorok alapján nem várhatók közös modellek, mindkét márka függetlensége és arculata megmarad, de az apró, nem szem előtt lévő alkatrészek azonosak lehetnek a jövőbeni Suzuki és Toyota modellekben. Ebből a vevők vélhetően csak egyetlen dolgot fognak érezni: a költséghatékonyabb gyártás következtében a jövőben is jó ár/érték arányú modelleket várhatunk mind a Suzukitól, mind a Toyotától
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?