Így vágtázik egy 10 éves Ford Mustang az autobahnon

De vajon meddig repíti a Mustang kabriót a V8, ha kinyomják a szemét?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A jó hang és “big block" adott, fejkamerán át követhetjük végig a vadló csapatását az autópályán.

Egyszerű, de nagyszerű ötletre épül a Test Drive Freak csatornája, különböző típusokat kergetnek végsebességig, teszik mindezt a német autópályán, ahol teljes legalitásban száguldozhatnak. Hasonló videókból már nem kevés született, így akár az 50 lóerős Polo légellenállással folytatott csatáját is megnézhetjük, de most lássuk, mit tud egy használt Mustang az autópályán.
Hirdetés
A szóban forgó autó az ötödik generációból származik, azon belül is egy frissítés utáni változat, a széria gyártásának utolsó évéből. A kisebb első fényszóróiról felismerhető modellt jelen esetben az ötliteres Coyote V8-as hajtja 426 lóerővel, a váltó hatfokozatú automata. Már csak a paraméterek alapján sejthető, hogy nem fog két kamion közé szorulni a vászontetős izomautó, a videót pusztán a hangélmény miatt is érdemes megnézni. Az 530 Nm nyomaték és a bő 400 paripa könnyedén gyorsítja a Mustangot, az amerikai sportkocsi erőlködése nélkül éri el a 240 km/h-ás végsebességet.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?