Így védd BMW M3-asod

A hurrikán elől a nappaliba menekítette E30 M3-asát egy floridai srác

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy igazi autó-őrült teljes mértékben egyet tud érteni ezzel a sráccal. Ha egy veszélyes hurrikán közeleg, biztos helyre kell vinni a kincset. Vajon jó ötlet a nappali?

Nappalijába menekítette BMW E30 M3-asát egy floridai srác, nem akarta kitenni kincsét a Matthew hurrikán pusztításának. Valóban ritkaság egy ilyen szép állapotú M3, és ha már befér a bejárai ajtón, ki ne vinné be magával? A sztori legjobb része a rövid fotósorozat, amit az autóval készített. Vele reggelizik, vele dolgozik és vele is alszik, persze tükrét el nem engedve, hogy mindenki szépet álmodjon.
Hirdetés
Igaz, ismerve az amerikaiak építkezési stílusát, miszerint könnyűszerkezetes faházakban élnek, mert azt olcsóbb és egyszerűbb felhúzni, valamint azon a vidéken még az időjárás is csak ritkán romlik el. Akkor viszont nagyon, és olyankor viszi az egész házat, ebben a tekintetben lehet, hogy jobb lett volna, ha a garázsban marad. Ha mégis elérte volna őket a hurrikán, csak az szakad a kocsira, nem az egész ház. Szerencsére Floridát nem érte el a Matthew hurrikán, nem úgy Haitit, ahol sajnálatos módon közel ezren vesztették életüket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 01:09
    Permalink

    Kicsit furcsák nekem ezek a beállított képek. Nem voltam hurrikán közelébe, de nem lennék ennyire nyugodt. Se nem tudnék így reggelizni, se aludni se stb. Nem emelném isteni magasságokba, mert mit tett te jó ég…. Hurrikán előtt/közben fogja a tükröt atya ég micsoda férfi. Attól függetlenül imádom imádtam az autóimat.

Vélemény, hozzászólás?