Ilyen lehet az import francia luxus

Samsung SM7 - visszatér a nagy Renault?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Renault Latitude nem más, mint egy átemblémázott Samsung SM5. A nagyobb SM7 érkezésével azonban felmerül a kérdés: újra lesz igazi Renault luxusautó?


A legutoljára tanulmányként látott Samsung SM7 képeit elnézvén egyáltalán nem arról van szó, hogy a Samsung SM5 típust fogták volna hízókúrára a dél-koreaiak - az SM7 egy teljesen új fejlesztésű, és kétséget kizáróan sokkal nagyobb autó lett. Igazából még semmi konkrétumot nem tudni a modellel kapcsolatban, úgy hírlik, az alapokat a Nissan Maxima adta, és a gépházban minden bizonnyal benne lehet a 3,5 literes, VQ jelzésű V6-os benzinmotor, de elképzelhető egy szerényebb, 2,3 literes egység is. Az utastér formavilága egyelőre nem publikus, mint ahogy az sem, a Samsung és Nissan tulajdonosa, a Renault áthozza-e Európába ezt a kocsit, amely a Latitude fölé pozicionálva különleges tagja lehetne a francia gyártó kínálatának. A találgatások szerint újra piacra kerülhetne a Vel Satis név, de nem kizárt a Safrane sem.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 14:46
  Permalink

  Igen szívesen látnám az utakon itthon a Samsung-Renault közös platform alapjain nyugvó kooperáció
  gyümölcsét, eme bámulatosan szép négyajtós sedan autót. Ilyen autóval az ember elfelejti, hogy a
  Földön, autóúton gurul s a fellegek közé vizionálja magát!
  HAJRÁ, csak még több ilyen szép puttonyos sedan kocsit Európának!

Vélemény, hozzászólás?