Ilyen lehet az új Opel Astra!

Egyelőre csak nem hivatalos ábrándozás az új Astráról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szigorúan nem hivatalos ábrándozás a Motor1-től ez az Astra elképzelés, ám az új Mokkából kiindulva akár még tényleg hasonló is lehet az Astra új generációja.

Körülbelül egy hónapja mutatták be az új Mokka szabadidő-autót, amely az Opel új formanyelvét hivatott meghonosítani a márkánál. Az olvasói visszajelzések alapján is sikerre számíthat az új formával a Mokka, amely tisztán villanyhajtású változatban is megérkezik majd a piacra. De milyen lesz az új Astra. A Motor1 szerkesztői megpróbálták elképzelni, hogy az új formanyelv, milyen Astrát szülhet.
Hirdetés
Valószínűleg radikálisan megváltozik a jelenlegi Astrához képest. Az már biztos, hogy az új generáció a PSA csoport EMP2 padlólemezén osztozik a Peugeot 308-as modellel. Sőt, azt is elárulták, hogy a gyártás visszaköltözik Rüsselsheimbe. Az EMP2 padlólemez pedig előrevetíti a tisztán elektromos hajtású modell érkezését, hiszen a PSA eleve úgy fejlesztette ezt a platformot, hogy alkalmas legyen rá. De manapság ez már nem is meglepő és az Opel korábban is jelezte, hogy ezen a vonalon kíván elindulni. Az új generáció bemutatóját 2021-re ígérték, addig is a kémfotók alapján próbálták meg elképzelni, milyen lesz. Ami eddig sejthető, hogy a fényszórók és a hűtőmaszk kialakítása valószínűleg erősen a Mokkára fog hajazni. Esélyes, hogy a kéttónusú fényezésről sem mondd le az Opel, amely egyben a fekete motorháztetőt is jelenti. Hamarosan egyébként biztosan érkeznek a gyári, hivatalos anyagok is róla.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?