Ilyen Porsche dukál a milliárdos nagykövetnek

Porsche Panamera GTS by Maria Sharapova

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sarapova kisasszony Szocsiban megmutatta, mije van neki. Mint a márka arca, a teniszező egy spéci Porsche Panamera GTS-nek rakja.


Marija Sarapova, angolosan Maria Sharapova megkapta a magáét a Porsche-nagykövetségért, s a minap meg is mutatta a Szocsiban, ahol - a téli olimpián - az NBC tévés kommentátoraként tevékenykedik, ha már a tenisz nem annyira téli sport. A nyüszítéséről is híres, dollármilliókat kereső orosz csillag számára egy különleges Panamera GTS by Maria Sharapova kiadást rántottak össze a Porsche Exclusive programot is népszerűsítve. Szuperfehér a fényezés, fekete a 20 colos felni, feketések a lámpák, feketék a kipufogók. Bent pár fehér dekorelem és a krémes varrás ad kellő kontrasztot a fekete bőrnek, no meg a szénszálas küszöb is dedikált, naná. Hogy ne csak csinos, de sportos is legyen a csomag, arról 4,8 literes, 440 lóerős V8-as benzinmotor gondoskodik, ami a luxuslimuzint és sofőrjét 4,4 mp alatt repíti 100 km/órás tempóra. Az autó végsebessége 288 km/óra, gyári vegyes fogyasztása 10,7 l/100 km.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?