Ilyen vidáman még soha nem törtek össze bérautókat!

Egy Ford és egy Chevy ment a levesbe két „őrült” száguldása közben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Emlékeztek még a Mint a villám című, 1990-es filmre? Újraforgatták az egyik jelenetét élőben, a NASCAR daytonai, belső körös versenye előtt.

Igazi kultfilm a Mint a villám (Days of thunder), amit minden NASCAR rajongó fejből idéz, de amúgy bármelyik autóbolond számára élvezetese alkotás. Egyik ikonikus jelenete a filmnek, amikor két főszereplő bérautókkal igyekszik egy megbeszélt helyre. Versenyzőkről lévén szó, mondhatni kő kövön nem marad, amikor a Ford Taurus és a Chevrolet Lumina az utcára szabadul. A legutóbbi NASCAR verseny előtt ezt a jelenetet elevenítette fel két ex-versenyző, Jeff Gordon és Clint Bowyer, akik jelenleg kommentátorként működnek közre. A kommentátori állásba sietve játszották el a híres jelenetet, de nem ám finomkodva! Egy Ford Fusion és egy Chevrolet Malibu bánta a házi versenyt, de a nézők biztosan nem, és szemmel láthatóan a versenyzők is jól érezték magukat. Szerencsére visszanézheted te is az egészet az alábbi videóban.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?