Ilyennek szeretnénk látni a következő Model S-t!

Egy művész újragondolta az érkező Tesla Model S-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A még bemutatástól évekre lévő második generációs Tesla Model S-t vette témájául portfóliójában Emre Husmen, egy kanadai formatervező. A végeredmény lenyűgöző.


Emre Husmen grafikáin egy, a jelenleginél sokkal markánsabb vonalakkal rendelkező Model S-t látni. Habár az autó megőrizte jellegzetes sziluettjét, az élek, a csúcsok, a hirtelen véget érő vonalak egyfajta dinamikát és sportosságot kölcsönöznek neki, olyan mintha állandóan mozgásban lenne. A terv pedig abszolút elképzelhető a valóságban is, lehetséges, hogy a jövőben érkező új Model S külseje majd ebből a koncepcióból is merít majd.

A nagy műgonddal megrajzolt beltér is külön figyelmet érdemel, a futurisztikus kormánykerék nagyon kéne, ahogy a bőrrel és kontrasztos varrással díszített elemek is, hiszen ezek sokkal prémiumosabb, mégis továbbra is letisztult megjelenést adnak a Model S-nek. Természetesen itt is felfedezhető a motívum, amely az autó külsején is, miszerint előtérbe kerülnek az élek, a határozott vonalak és csúcsok. Az teljes képhez egy nagyméretű, 19 hüvelykes hajlított kijelző is szükséges volt, a Teslától már megszokott helyen, a műszerfal közepén elhelyezve. Azonban itt még nem ér véget a történet ugyanis a szokásos digitális műszercsoporton kívül található két kis LED-es érintőkijelző a kormánykerék küllőin. Egyes hírek szerint, a 2019-es évek végén érkező frissítésekkel mind a Model S, mind a Model X megkapja a Model 3-ból ismert belső teret, tehát valószínűleg ezekben is már csak egy, nagy központi panellel fogunk találkozni.
Hirdetés


Az alkotó egy olyan elképzelést tár elénk, amelyet, vagy egy ahhoz nagyon hasonlót szeretnénk látni az utakon - egy modern, sportos, és főként előremutató technológiát és átgondoltságot alkalmazó autón.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?