Íme a következő Honda Accord, kiszivárogtak a képek

Brazíliában bukott le egy új modell, így fog kinézni az új Accord

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét egy levédetett formaterv miatt kerül ki egy új modell, ám most nem Kínából jönnek a képek, hanem Brazíliából. Mutatjuk a következő generációs Honda Accord leplezetlen vonalait!

A brazil kormánynál levédetett Honda Accord formaterv minden szögből leleplezi az új Accordot: megmarad a jellegzetes tetővonal, de minden részletében teljesen megújul a dizájn. Az Accord orra a legmodernebb Honda jellegzetességeket kapja, méretes hűtőráccsal és elnyújtott fényszórókkal. Hátulról is újragondolták: a lámpák középen egészen a logóig nyúlnak. Információink szerint a belteret is teljesen átformálták a japánok, ám erről sajnos képekkel még nem szolgálhatunk.
Hirdetés
Az erőforrásokról természetesen nincs információ a formaterv levédetésekor, ám szinte biztosan eltűnnek a kínálatból a hagyományos változatok, helyüket jó eséllyel az e:HEV hibrid veszi majd át. Idén már aligha leplezik le a modellt: bár hivatalos dátumokról még nem csiripeltek a madarak, valószínűleg jövőre várható a bemutató. Az új Accord vélhetően 2024-es modellként lép majd a piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?