Ismétlés: péntektől még drágábban tankolhatunk

Pénteken is pont úgy növeli az üzemanyagárakat a MOL, ahogyan szerdán tette

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E héten kétszer is azonos módon változtat az üzemanyagárakon a MOL, pénteken a dízel ismét kétszer annyival drágul, mint a benzin.


Miután szerdán már növelte 2 forinttal a benzin, 4-gyel a gázolaj árát a MOL, pénteken ugyanerre számíthatunk. A Holtankoljak.hu információi szerint a hét utolsó munkanapján is 2, 4 forinttal növeli a benzin és a dízel árát az olajtársaság, így nem sokáig tart a szerdai emeléssel egységes, 325-326 forintos szintre beállt átlagár. Péntektől a 95-ös benzin literenkénti átlagára már 327-328, míg a gázolajé 329-330 forint lesz.
Hirdetés

Marad természetesen az egyes töltőállomások közötti igen jelentős, akár 30-40 forintos literenkénti árkülönbség, így továbbra is igaz, hogy tankoláskor nem is elsősorban a töltés ideje, hanem annak helye a meghatározó. Azonos töltőállomást és a jelenlegi tendenciát nézve azonban elmondható, minél később tankolunk, annál drágábban tehetjük. Minden viszonylagos persze, 2012-ben 450 forintos csúcsszintet is elértek az üzemanyagárak, azoktól még most is, még a legdrágább helyeken is távol vagyunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?