Itt a játékos kedvűek új álomautója!

Nintendóval dobják fel a Toyota Grand Highlandert

Az észak-amerikai Toyota-kereskedésekbe idén nyáron érkező, hét- vagy nyolcszemélyes utastérrel rendelhető Toyota Grand Highlanderhez egy legújabb generációs Nintendo Switch és egy népszerű videójáték is jár majd ajándékba.

Grand Highlandert csak Észak-Amerika kap

Amikor 2023 nyarán megjelenik az amerikai kereskedésekben a Grand Highlander, az első 500 vásárló egy 150 ezer forint értékű, OLED-kijelzős Nintendo Switch konzolt kap majd hozzá ajándékba. A Nintendo Switch OLED 6,2 helyett már 7 colos képernyővel rendelkezik, amely ráadásul a legkorszerűbb OLED technológiának köszönhetően még élénkebb színekkel és élesebb kontraszttal teszi élvezetesebbé a játékokat. Csakúgy, mint a régi generáció, az új OLED-Modell is lehetővé teszi, hogy a tévén játsszanak vele a levehető, mozgásérzékelős Joy-Con kontrollerek és a mellékelt dokkoló segítségével. Azonban a Toyotában nem ez, hanem a hordozható üzemmód kerül majd előtérbe, amely egy, illetve több játékossal is használható. Előbbi esetben a kontrollereket a kijelző két oldalához lehet rögzíteni, utóbbinál pedig a kijelzőt a beépített állványával le lehet tenni egy asztalra, ilyenkor a két lecsatolt kontrollerrel lehet a játékokat vezérelni.

Gamerek álomautója

Ráadásul az első 500 Toyota Grand Highlander-vásárló az OLED-kijelzős Nintendo Switch konzol mellé még a japán játékgyártó második legnépszerűbb játékát, a 20 ezer forintot érő Mario Kart 8 Deluxe-ot is megkapja, a fizetős Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal rendelkezők pedig a 8 ezer forintot érő Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass letölthető tartalmat is, amely még több pályát kínál a megszállott játékosoknak. 2023 végéig hat hullámban, hullámonként egyszerre nyolc pálya jelenik majd meg, mindegyik játszható lokálisan és online módban is.
Hirdetés

Csak az első 500 vásárló kap Nintendo ajándékot az autóhoz

Az együttműködés megünneplésére egy, a Chicagói Autószalonon kiállított Grand Highlandert a Nintendo Switch és Mario Kart témájúra fóliáztak, de nem álltak meg a külső átalakításánál: nagy képernyőket, erős hangszórókat és egy Nintendo Switch játékkonzolt is telepítettek a szabadidő-autóba, hogy a Toyota-stand látogatói egyszerre tapasztalhassák meg a jármű tágasságát, és a fedélzetén a Nintendo-játékélményt.

Csak a promó autó kapott ilyen fóliázást


Forrás: Smarter Média
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?