Itt vannak az egész hetes gyorshajtó-vadászat számai!

A 3 napos adatok után az egész hét eredményeiről is beszámolt a rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyhetes országos sebességellenőrzési akciót tartott a rendőrség a múlt héten, amelynek pontos eredményeiről az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján számolt be.

Korábban megírtuk, hogy három nap alatt mennyi gyorshajtót mértek be Budapest területén, erről ide kattintva olvashatsz, viszont most megjelentek a március 21. és 27. között tartott ellenőrzés számai is. A múlt héten ugyanis az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (Roadpol) "Speed" elnevezéssel hirdetett, fokozott ellenőrzéséhez csatlakozott a magyar rendőrség is. Így az ország egész területén sebességellenőrzést végeztek.
Hirdetés
A nyilvánosságra hozott adatok alapján összesen 7709 esetben intézkedtek sebességtúllépés miatt. Ebből 2341 alkalommal meg is állították a szabályszegőket: 868 emberrel szemben bírságot szabtak ki, míg 81 sofőr ellen eljárást kezdeményeztek. A többi 5368 esetben leállítás nélkül regisztrálták az autókat, melyek tulajdonosai postai úton kapják meg a kiszabott bírságról szóló értesítés.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?