Itthon bukott le egy különleges Aston Martin

A gyártó még csak előzetest mutatott, a hazaiak leleplezték az új Legót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha te is Lego fan vagy, és nem mellesleg az autókat is szereted, tetszeni fog a legújabb készlet, amit a Lego hazai üzlete sikeresen lebuktatott.


Egy ideje tudni lehet, hogy a Lego ismét klassz húzáson töri a fejét, néhány hete Twitter oldalukon promózták az új készletet. Nem árulták el, hogy mi lesz az, csak hogy szigorúan titkos, de mindenképp elengedhetetlen eszköze egy profi titkos ügynöknek. Mivel az Aston Martin is megosztotta, hamar rá lehetett jönni, hogy James Bond járgányát építhetik majd meg a rajongók, ám hogy melyiket, az még nem derült ki, egészen mostanáig, ám így is idő előtt.
Hirdetés

A Lego Store Budapest weboldalára került fel valószínűleg véletlenül az előrendelési lehetőség, amin ugyan fotón még nem látni az autót, sziluettjéről azért felismerni a klasszikus DB5-öt. Már nincs fent az oldalon, ám a Motor1.com még épp elkapta az előrendelés felületét, amiről a készlet árát is megtudhatjuk. James Bond DB5 sportautója 49 999 forintért fog felkerülni előrendelhetőségben, és vélhetően a legtöbb kémkütyüt is megtalálhatjuk majd benne, hisz a Lego nem csak modell, hanem valódi játék is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?