Izmosabb Toyota C-HR a láthatáron

Vagány külsővel és teljesítménynöveléssel a Toyota C-HR Hy-Power Concept

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota egyebek mellett egy morcosított C-HR hibriddel készült a Frankfurti Autószalonra. A C-HR Hy-Power Concept teljesítményadata még nem ismert, megjelenése azonban nem hagy kérdést.


Bejött a Toyotának a C-HR, az a vagány crossover, ami hibridként és turbós benzinesként kapható csupán. Tesztjekor ugyanakkor azt éreztük, s a közönségvisszhang is az, hogy elférne bele egy izmosabb motor. Erre válaszul a Toyota kihozta a C-HR Hy-Power Concept modellt, ami pont az ilyen elvárásokra adhat majd választ. Látható, hogy alapos optikai tuningot, sötét narancs-fekete-szürke dizájnt, méhsejtes légbeömlővel szerelt első lökhárítót, narancsbetétes LED fényszórókat kapott.
Hirdetés

Az utastér steppelt bőrüléseinek varrásánál és szélső betéteinél, valamint az ajtókárpitokon és a műszerfalbetéten is visszaköszön a narancs szín, na meg persze a váltószoknyánál is. Ugyanakkor a teljesítménynövelés mértékéről egyelőre nincs hír, a gyártó csak annyit árult el, hogy a szériamodell 122 lóerős teljesítményénél többet várhatunk az izmosított C-HR-től. A koncepció mindenképp ügyes fogás, hiszen reményt ad azoknak, akik izmosabb C-HR-re vágynak, az új verzió híre pedig talán apaszthatja a hibrid C-HR-ek jelenleg átlag feletti várakozási idejét, hiszen ha a vevők egy része az izomverziót várva nem rendel most, a többieket gyorsabban tudja kiszolgálni a Toyota.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?